Member login

Earth Association for Regression Therapy

Francis Goethals

Voorhoutkaai 9, 9000 Gent

 +32486519591

 post@francisgoethals.be

 http://www.francisgoethals.be/

Ik ben Francis Goethals, ik ben 47 jaar oud en woon samen met mijn partner Wendy in Sint-Amandsberg bij Gent.

In 2009 begon ik aan de opleiding tot Transpersoonlijk Regressietherapeut aan het Tasso-Instituut in Nederland. Deze opleiding vormt de basis van mijn therapeutische visie en werkwijze.

Deze visie wordt aanhoudend verdiept, verrijkt en uitgedaagd met aanvullende opleidingen, workshops en gespecialiseerde lectuur.

Transpersoonlijke Regressietherapie

Ik ben afgestudeerd als transpersoonlijk regressietherapeut aan het Tasso-instituut onder deskundige begeleiding van Hans W. Ten Dam. Deze driejarige opleiding staat gekend als zeer grondig: diepgaand en no-nonsense. Naast de vele lesdagen, examens en talloze oefen- en supervisie-sessies ga je als student zelf ook twee jaar in therapie. Later begeleid je ook jongere studenten in hun proces en je studeert af op een proefschrift.

Therapeutische hypnose en hypnotherapie

Op dit moment volg ik nog een bijkomende vierjarige deeltijd HBO-opleiding aan het Hypenzo-instituut in Eindhoven. Deze opleiding is geaccrediteerd door de Nederlandse beroepsvereniging NBVH. Daarnaast is HypenZo als instelling geregistreerd bij CRKBO.

Beide opleidingen omvatten eveneens de opleiding psychosociale en medische basiskennis, farmacologie en psychopathologie en zijn in Nederland erkend voor (gedeeltelijke) terugbetaling door de zorgverzekeraars.

Bijkomende opleidingen

Vrijwaring

Resultaten verschillen van persoon tot persoon. Ik garandeer de beste service met de informatie waarover ik beschik en het gebruik van de gepaste technieken. Hypnose and hypnotherapie zijn niet bedoeld om medische klachten te diagnosticeren of te behandelen. Het is bedoeld om informatie, educatie en inzicht te bekomen om je leven naar best vermogen in te richten en jezelf effectiever te kunnen helpen.

Ik ben geen psycholoog. Ik behandel geen medische klachten, ik stel geen diagnoses en schrijf niets voor. Hypnotherapie en regressietherapie zijn geen alternatief voor geneeskunde of psychiatrie en komen niet in aanmerking voor terugbetaling door het ziekenfonds.

Verified publication:

Athanasios Komianos
Certified Hypnotherapist (CHT) & Certified Regression Therapist (CRT)

Information: