Member login

Main Page – Dutch

EARTh Associatie voor Regressietherapie

EARTh (Earth Association for Regression Therapy) is een internationale organisatie, die professionaliteit promoot binnen regressietherapie. Regressietherapie wordt ook wel eens reïncarnatietherapie of transpersoonlijke regressietherapie genoemd.

Aan regressietherapeuten bieden we een netwerk van gepassioneerde, professionele en vaardige therapeuten en docenten. We verzorgen jaarlijkse conventies, basistrainingen en trainingen voor gevorderden, uitwisselingen, video’s, leerzame en informatieve webinars, forumdiscussies (alleen toegankelijk voor leden), onderzoek, vergelijkende onderzoeken en artikelen om de vaardigheden van de leden bij de tijd te houden middels de nieuwste ontwikkelingen in regressietherapie.

 

Aan cliënten en iedereen die geïnteresseerd is in dit veld, bieden we informatie over regressietherapie en over erkende opleidingen en docenten. Er is een lijst van professionele regressietherapeuten, werkzaam in veel landen over de hele wereld.Welkom bij EARTh Association! We hopen je te kunnen verwelkomen als lid. Je zult ontdekken dat we een groep gepassioneerde, innovatieve en vaardige therapeuten zijn met compassie, die samen veel plezier beleven.

Hoe word ik lid?

Opleidingen en trainingen

Jaarlijkse conventies

Onderzoekspublicaties

En nog veel meer….Bedankt voor je interesse in regressietherapie! Regressietherapie is een innovatieve therapie, die problemen kan helpen oplossen die niet begrepen worden in andere vormen van therapie. We zijn ruimdenkende, respectvolle, spirituele mensen met een nuchtere kijk op de dingen.

Een lijst met onze professionele, gecertificeerde leden

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Artikelen

Video’sWat is regressietherapie?

Regressie is het ontdekken en herbeleven van vroegere ervaringen die nu klachten en problemen veroorzaken. Regressietherapeuten gebruiken deze herbeleving om uit te komen bij vergeten, genegeerde of verdrukte ervaringen/herinneringen die nu problemen veroorzaken. Maar ook om positieve gevoelens te reactiveren en om vergeten, positieve ervaringen en latente talenten op te halen.

Het vinden en herbeleven van deze onverteerde ervaringen, ontsluit emoties en brengt inzicht in hoe huidige klachten terug te voeren zijn naar deze ervaringen. Regressietherapie helpt om deze herinneringen opnieuw te kaderen, zodat de cliënt negatieve invloeden uit het verleden kan oplossen en de energie terug kan halen, die hij of zij kwijt is geraakt in de onverteerde ervaring. Op deze manier zal de cliënt zich completer voelen en happy in het huidige moment. Hij/zij is in staat het probleem op te lossen en creatiever, gezonder en betekenisvoller verder te leven.

Regressietherapie werkt met ervaringen uit de kindertijd, ervaringen tijdens zwangerschap en geboorte, ‘leven tussen levens’ in, vorige levens, ervaringen doorgegeven in de familielijn, energetische invloeden en vele andere, aanverwante onderwerpen. Je onderbewuste weet waar de oorzaak en de oplossing van je probleem liggen en hoe daar te komen. Dat is waar we mee werken in regressietherapie.

Voor meer informatie over EARTh of regressietherapie in je eigen taal, kun je contact opnemen met een van de erkende opleidingen  in je eigen land. Als je een therapeut wilt vinden in je eigen land, ga je hier direct naar de lijst van therapeuten voor contactgegevens.

Disclaimer:

Deze site verstrekt geen medisch advies en is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden. Neem altijd contact op met een arts als het gaat over medische zaken die gaan over fysieke gesteldheid, de behandeling daarvan en medicijngebruik. Regressietherapie is niet bedoeld om een diagnose te stellen, of om enige medische behandeling te vervangen.

Verified publication:

Athanasios Komianos
Certified Hypnotherapist (CHT) & Certified Regression Therapist (CRT)

Information: